Wednesday, October 15, 2014

Perkhidmatan Mengecat Rumah




Sukar untuk mendapatkan tukang cat? Upah mengecat yang terlalu mahal? Keliru memilih warna pilihan untuk kediaman anda? Kami sedia menyelesaikan masalah anda.

Untuk tempahan perkhidmatan sila isi borang di bawah blog ini atau borang yang terdapat di laman web berikut;
http://www.mytukangcat.com.my

Hubungi atau SMS
Jas 012-653 6007
JAS RENOVATION AND CONSTRUCTION
SSM No: NS0086426H


KENAPA ANDA PERLU MEMILIH KAMI?
1. Harga upah kami adalah yg berpatutan dan boleh dirunding berbanding dengan tukang cat yang lain tetapi kualiti tetap menjadi keutamaan kami.

2. Kami mempunyai pengalaman lebih dari 10 tahun dalam pembinaan dan pengubahsuaian rumah. Mengecat merupakan salah satu kepakaran kami.

3. Kawasan perkhidmatan kami lebih luas, meliputi kawasan Kuala Lumpur, Selangor dan Negeri Sembilan.

4. Komunikasi secara terus. Untuk berurusan kami lebih suka berhubung melalui suara (kerana kami boleh tahu dengan lebih jelas tentang keperluan anda) dan bukannya melalui teks (SMS) seperti kebanyakan tukang cat yang lain. Bil telefon? Jangan bimbang kami yang akan menghubungi anda.
(Lengkapkan borang di bawah dan kami akan menghubungi anda dengan segera)

5. Kami berupaya menyiapkan kerja mengecat mengikut tempoh masa yang anda tetapkan. Tanpa bayaran tambahan.




PERKHIDMATAN UTAMA KAMI :
Kami menyediakan perkhidmatan mengecat untuk;
1. Semua jenis rumah kediaman.
2. Pejabat.
3. Restoran.
4. Kedai/Premis Perniagaan.
5. Bengkel
6. Tadika

Lain-lain Perkhidmatan (Mengecat):

1. Membuat Feature Wall.
2. Cat Garaj, Pagar, Grill, Pintu.
3. Cat Luar dan Dalam/Depan Rumah dan Belakang Rumah.
4. Cat Tandas dan Stor
5. Cat Siling

Lain-lain Perkhidmatan:

1. Plaster Siling dan cornice
2. Memasang dan membaiki paip.
3. Pendawaian Elektrik.
4. Ubahsuai rumah.
5. Membina rumah.
6. Membina Pergola.
7. Membina wakaf.

Sedia menerima tempahan di kawasan Kuala Lumpur, Selangor dan Negeri Sembilan serta kawasan-kawasan berhampiran.

1. Putrajaya
2. Petaling jaya
3. Kelana jaya
4. Puchong
5. Bangsar
6. Subang jaya
7. Shah alam
8. Klang
9. Area Kota Damansara
10. Sg Buloh
11. Kajang
12. Bangi
13. Cheras
14. Ampang
15. Sri Kembangan
16. Dan Lain-lain Tempat/Lokasi.

Kini perkhidmatan kami juga terdapat di Negeri Sembilan. Terutamanya di kawasan-kawasan berikut;

1. Seremban
2. Senawang
3. Pedas
4. Nilai



TENTANG KAMI

- Kami Menjalankan Perniagaan Secara Sepenuh Masa (Full Time).
- Perniagaan Ini Dimiliki 100% Bumiputera.
- Kami adalah syarikat berdaftar
JAS RENOVATION AND CONSTRUCTION
SSM No: NS0086426H
- Kami Menyediakan Perkhidmatan Cat Rumah Dengan Harga Yang Menarik Dan Berpatutan.
- UrusNiaga Kami Adalah 24jam.
-Sebarang Kemusykilan/Pertanyaan sila kemukakan kepada kami dengan cara mengisi borang di bawah.

Jimatkan bil telefon anda, hubungi kami melalui borang di bawah dan sertakan nama, email dan no h/phone anda. Kami yang akan menghubungi anda.

atau jika perkhidmatan mengecat di perlukan segera sila SMS/call
Jas 012 653 6007 / 016 675 2969




PROMOSI PAKEJ BULAN INI!
Cat seluruh dalaman Rumah Apartment/Pangsa;
Harga :
RM1100 ( 3 Bilik + 1 Ruang Tamu + 1 Ruang Makan )
( Harga termasuk cat )


Senarai pelanggan kami semakin panjang. Buat tempahan mengecat sekarang agar kami boleh susun jadual temujanji anda.
(first come first serve)


Kembalikan seri rumah anda.
Sebelum cat,


Selepas cat!



44 comments:

  1. cantiknya..ni cat yg kilat tu kan?

    ReplyDelete
  2. tq jas saya puashati, kemas cantik dan bersih

    ReplyDelete
  3. I am having a double story end-lot in Sg. Buloh and I only want to paint external wall (Front + back + side). I will provide the paint. Do you interesting? What is the workmen cost?

    From Liew 0126669758

    ReplyDelete
  4. Please use the form below to deal with us. We worried not see your message if you you post in the comments.

    ReplyDelete
  5. Thanks a lot to Mr. Jas from Mytukangcat and his Team. I'm very satisfied with his work. Very recommended!

    ReplyDelete
  6. Saya & isteri sgt bepuas hati dgn kerja2 mengecat yg dilakukan oleh Jas & pekerja2nya ( Mytukangcat.blogspot.com ) dirumah saya. Sungguh tak sangka Jas dpt siapkan dlm masa 1 hari sahaja. Well Done!

    ReplyDelete
  7. Berapa pilhan warna yang ditawarkan

    ReplyDelete
  8. Harga promosi mengecat seperti di atas masih ada lagi untuk bulan Ogos dan September?

    ReplyDelete
  9. Hi,
    Nak pekerja part time tak, sb kawan saya ni banyak pengalaman dalam kerja mengecat ni,saje nak kembangkan sayap, u ambil part timer tak,hubungi saya ek,memshoppe@gmail.com, tq ;-)

    ReplyDelete
  10. nak tanya berapa kos mengecat utk rumah corner di Bandar Seri Putra, Bangi

    http://hartanah.weebly.com

    ReplyDelete
  11. Tq Jas, i really appreciate the good service & puntuality. Will definately engage your services again in the future and will recommend u to my friends. Tqvm..

    ReplyDelete
  12. Jas, dah dua kali isi form tu, tak dapat ke?

    ReplyDelete
  13. Jayson Tan ( Damansara )June 18, 2012 at 10:07 AM

    Friendly, efficient and quality painting job. Will definitely recommend them for future jobs!

    ReplyDelete
  14. Pn Asmah ( Damansara )February 14, 2013 at 5:21 AM

    Terima Kaseh pd En Jas & staffnya (Mytukangcat)yg telah mengecat kediaman saya baru2 ni. Memang puas hati sgt!
    Kualiti kerja yg bagus disamping harga yg sgt2 berbaloi.

    ReplyDelete
  15. UBAHSUAI RUMAH area kajang, bangi, cheras, serdang, puchong, subang, shah alam, kepong, nilai, ampang, gombak (Selangor/KL) Sambung dapur, parking, ikat batu, pasang tile, mengecat, plaster, plaster siling, kayu, meja dapur/table top, paip DLL. Hubungi: 0182233854 khaidir click → FACEBOOK atau → BLOGGER

    ReplyDelete
  16. I'm very satisfied with his work & Very recommended!

    Thanks a lot to En. Jas and his TEAM.

    ReplyDelete
  17. Salam. Saya dah isi form seperti yang tuan cadangkan. Terima kasih.

    ReplyDelete
  18. Saya sangat berpuashati dengan perkhidmatan Jas. Dari mula mendapat quotation harga ke site visit, Jas memberi perkhidmatan yang sungguh baik. Hasil kerjanya sangat bagus, teliti dan pantas. Saya tak ragu ragu untuk rekomen jas pada kawan2 saya.

    ReplyDelete
  19. rozwan2000@yahoo.comJuly 24, 2013 at 7:18 AM

    Salam, rumah teres 2 tingkat Di BB Nilai. Living hall dan wall tangga. About 20x40. Dalam masa 2minggu ni, boleh tak? Tq. Rozwan Abdul Majid Rantau. 0126674409

    ReplyDelete
  20. Saya nak tanya detail utk cat umah. Bole buat before raya x? Saya dh isi form tp xde respon. 0192345041 juliyana

    ReplyDelete
  21. Salam... macam mna dengan rumah dua tingkat.. 4 blik.. 3 blik air... luas 20x60.... berapa kos ye... ely: 0104080840

    ReplyDelete
  22. Salam..saya nak tanya. Ada ke service pasang tile sand stone sakuza di dua belah tiang gate. Tile saya beli sendiri. Jika ada berapa kos nya. Lokasi di seremban. Tq.

    ReplyDelete
  23. Assalammualaikum. .. en jas,

    BErapa harga 1m2 utk kerja2 cat dalam n luar pejabat?

    ReplyDelete
  24. X jumpa form... ke isi kat ruang comment ni je?

    ReplyDelete
  25. Sudah isi form...boleh tolong quote harga bagi rumah teres 2 tingkat 20x70 di hulu langat..tq

    ReplyDelete
  26. Zarul ( Kota Damansara )January 12, 2014 at 12:52 AM

    Terima Kaseh banyak pd En Jas yg telah mengecat kediaman saya (Damansara) & juga kediaman parents saya (Nilai) baru2 nie..( Saya & Isteri memang sgt ber puas hati dgn kekemasan kerja2 mengecat dirmh kami...Tu yang terus minta En Jas buat site visit @ quotation cat rumah parents pulak..) Alhamdulilah...Parents saya pun suka & puas hati dgn sentuhan yg diberikan..Memang Profesional! Insyaallah nanti saya akan recomment En. Jas kat member2 office saya pulak yer..

    ReplyDelete
  27. En Jas, kalau cat satu bilik sahaja berapa ya? Saya boleh dihubungi 0166602011. Terima kasih

    ReplyDelete
  28. salam en jas, kalau cat rumah flat berapa kos ye..sila hubungi sy untuk discuss 0102839098

    ReplyDelete
  29. Plz call/wasap me.sy nk cat butik.
    aween 0136512776

    ReplyDelete
  30. dah isi borang tapi takde reswpon.. plz call me 0126609484

    ReplyDelete
  31. Assalamualaikum en jas,saya nak tanya ada tak promosi perkhidmatan mengecat rumah teres untuk tahun nI? Atau berapa harga perkhidmatan mengecat luar dan dalam rumah (ruang tamu sahaja) dan jangka masa yang diambil bape hari. Tq

    ReplyDelete
  32. Salam en jas.. sy dah call n dah isi borang.. tp xde respond.. mnt tlg contact sy 0389281033..

    ReplyDelete
  33. Salam En Jas
    Saya tinggal d apartment d Ampang. Mau cat seluruh rumah. Pls call saya 0342879255 Pn Nurunn

    ReplyDelete
  34. Perkhidmatan painting
    pls call 0166000493
    area KL , SELANGOR

    ReplyDelete
  35. Salam Jas, selain perkhidmatan cat Jas ada perkhidmatan electrician tak? Repair certain wiring kat rumah contohnya wiring water heater..?

    ReplyDelete
    Replies
    1. bleh contact sy untuk kerja2 pendawaiaan. 01111336127. Ali

      Delete
  36. Kawan kawan ingin cat rumah dan sebagainya sila hubungi saya 0164803621
    Di kawasan batu gajah to sri iskandar perak. .thanks

    ReplyDelete
  37. Kalau cat rumah dalam sahaja...
    Rumah semi-D berapa harga... saya nak cat ICI

    ReplyDelete
  38. Wawa Ahmad ( Subang Jaya )November 14, 2014 at 3:33 AM

    Recomended!!

    Saya sgt berpuas hati dgn hasil kerja En. Jas yg kemas, pantas dan harga yg berbaloi-baloi...

    Sentuhan yg Ber Quality & Terbaik!

    ReplyDelete
  39. Kontraktor ubahsuai rumah di kawasan kajang, bangi, cheras, serdang hubungi 0182233854 khaidir

    ReplyDelete
  40. kalau cat bilik sahaja berapa?sebab saya nak bilik saya di cat balik banyak dah berconteng dan terkopak

    ReplyDelete
  41. misi gan mungkin butuh dengan saya monggo mampir

    ReplyDelete